Waarom?Waarom willen we steeds verder komen? Waarom leven we zo vaak in de toekomst? Waarom zijn we onder de indruk en van slag als er iets gebeurt dat onprettig voelt doordat iets niet gaat zoals we het hadden gepland? Waarom zijn we dan weer niet verwonderd als er plotseling iets gebeurt dat we als heel prettig ervaren? Waarom plakken de mindere prestaties en ervaringen zo aan ons vast en glijden persoonlijke successen en meevallers van ons af als water op teflon?

Heeft het iets te maken met een patroon dat we ontwikkelden in tijden van overleven in het wild? Dat we moesten jagen en alert zijn op prooidieren die het op ons hadden gemunt? Wellicht dat je je dan je niet kon veroorloven om te genieten van het onverwachts mooie. Dat je nooit achterover kon zitten met rivaliserende stammen in je omgeving omdat je dan het loodje zou leggen.

Waarom zijn we bang om even gas terug te nemen en gewoon even de boel de boel te laten? De controle los te laten. Het plan te laten varen. Vertrouwen dat het goed komt. Even stilstaan bij al het mooie dat ons zomaar overkomt. Waarom zeggen we niet vaker “het is goed zo”?

Laat jij wel eens de controle los en vertrouw je erop dat het goed komt binnen jouw organisatie? Geniet je van de succesmomenten? Ervaar je geluk? We gaan hier graag over in gesprek. We boren hiervoor bestaand potentieel aan en (re)vitaliseren.Jobra helpt opdrachtgevers:

  • hun betekenis te ontdekken en zichtbaar maken;

  • zichzelf strategisch te versterken;

  • zich te verbinden met de samenleving;

  • de organisatie (opnieuw) op de kaart zetten.


benieuwd waar wij jou mee kunnen helpen? Neem contact op