Geef alles weg!Soms denk ik wel eens: Waarom delen we niet veel meer met elkaar? Alles wat ik heb gebruik ik meer niet dan wel. Mijn auto, mijn fiets, mijn kantoor, mijn huis, mijn tuin….mijn, mijn, mijn,…..

De vraag is natuurlijk of het wel echt van mij is. Of dat het enkel een gebruik is voor het moment. Iedereen op deze wereld, hoe rijk ook, kan alles toch maar een heel korte tijd gebruiken.

Peter F. Drucker zei ooit : “Kwaliteit in een product of dienst is niet wat de leverancier erin stopt. Het is wat de klant eruit haalt en bereid is ervoor te betalen” Met andere woorden als ik alles wat ik heb deel met anderen, wordt het dus veel meer waard 🙂

Voeg daar de wijze uitspraak van mijn oma aan toe “Rijkdom is niet hoeveel je bezit. Rijkdom is hoeveel je voor anderen kunt betekenen” en je wil helemaal niets meer bezitten. Ik ben eruit hoor!Jobra helpt opdrachtgevers:

  • hun betekenis te ontdekken en zichtbaar maken;

  • zichzelf strategisch te versterken;

  • zich te verbinden met de samenleving;

  • de organisatie (opnieuw) op de kaart zetten.


benieuwd waar wij jou mee kunnen helpen? Neem contact op